Overnatting på Voss

.

Vi tilbyr alle våre sommerkurselever overnatting på kursstedet vårt på Bømoen. Her kan dere bestille enkelt- eller dobbeltrom. Rommene er store med enkel standard. Det er også lov å ha hunden i bur på rommet, om du benytter deg av vårt overnattingsalternativ.

På Bømoen finnes felles toaletter og dusjrom med eget avlukke. I tillegg til et eget sanitærbygg, med toaletter og dusjer.

I teoribygget tilbyr vi et lite kjøkken med kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap og frysemuligheter. Meningen er at de som bor på kursstedet kan disponere dette til måltider som lunsj/middag, og til sosialt samlingspunkt på kvelden. For dere som bor på kursstedet er frokosten inkludert i overnattingsprisen.

Matbutikk (KIWI) finnes 3. minutters kjøretur unna. Vi disponerer også egen grill på uteområdet til fine sommerkvelder. 

Priser for overnatting:      

  • Enkeltrom 1 pers – mandag til torsdag inkl. frokost kr. 1500.-
  • Dobbeltrom 2 pers – mandag til torsdag inkl. frokost kr. 2400.-

Kommer dere langveisfra og ønsker overnatting allerede fra søndag, må dere opplyse oss om dette i god tid før kurset. Husk å krysse av for ønsket boform på påmeldingsskjemaet.  

Har du campingvogn eller bobil kan du også få overnattingsplass på kursstedet.

  • Pris for campingvogn/bobilplass er kr. 300.- pr døgn.  Husk å gjøre oss oppmerksom på dette i påmeldingen din.

PS. Ønsker du å ordne med overnatting på egen hånd,? Det finnes en mengde overnattingssteder på Voss. Besøk gjerne: http://www.visitvoss.no/  for ulike alternativer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Påmelding til kurs