Privattimer og hjemmebesøk

Har du spesielle utfordringer med hunden din og føler et kurs blir feil arena for deg, er privattimer et godt alternativ. Vi kan gjennom en privattime eller et hjemmebesøk hjelpe deg og hunden til å kommunisere bedre. Timene er effektive og gir resultater både i form av ny mestring og en bedre forståelse av hunden.

Våre privattimer vil hjelpe deg med å oppnå bedre samhandling/kontroll og en tryggere hund. Det å jobbe detaljert med èn deltager om gangen, gjør at vi kun fokuserer på deg og din hund, og på denne måten kan tilrettelegge best mulig i forhold til målsetningen med timen.

Under en privattime/hjemmebesøk jobber du i tett samarbeid med instruktøren, og du får den feedbacken som er viktig for å komme et steg videre enten du ønsker å forbedre kunnskapene før et kommende kurs eller har andre utfordringer som f.eks: Ukontrollert og utagerende oppførsel i møte med omgivelsene. Eller ulike problemer i forhold til oppførsel rundt hus og hjem.

Privattimen/hjemmebesøket blir tilrettelagt den enkelte kundes behov,. Send oss gjerne en mail  til hundeskole@aktivhund.no som kort beskriver hva dere søker hjelp til.

Vi er tilgjengelig for privattimer i Bergen på tirsdager og torsdager på dagtid mellom kl. 09.30 og 16.00 på Hundeskolens område i Hausdalen i Fana. 

Hjemmebesøk gjennomføres gjerne i tidrommet mellom kl. 17.30 - 19.30 og avtales nærmere etter samtale.

Telefon kontor: 930 68 283 mellom klokken 14.00 og 16.00 mandag til fredag. Send gjerne en sms viss du tar kontakt utenom kontortiden og du vil bli kontaktet. Vår e-post-adresse er: hundeskole@aktivhund.no

Priser:

  • Hjemmebesøk(ca 2 timer): Kr 2000,- (inkluderer kjøretid èn vei, inntil 20 min)
  • Privattime på vårt kurssted: Kr 1500,- (1.5 timer)
  • Privattime på vårt kurssted: Kr 750,- (45 min)

Timen(e) betales kontant, vi har kortterminal på stedet.

 

Les gjerne våre fagartikler på hundebloggen før du booker tid til privatundervisning..