Videregående sommerkurs på Voss

"Lydig løs hund" kurset arrangeres på Voss for spesielt interesserte deltagere, og er et videregåendekurs rettet mot dem som vil utvikle seg til en enda en sikrere fører med fokus på lydig «løs» hund i ulike daglige situasjoner med forstyrrelser av ulik karakter.  

Kurset passer for dem som har bestemt seg for å ta skrittet mot å få en lydig hund i situasjoner der andre hadde brukt kobbelet som" krykke" .  
Kurset stiller krav til at eieren VIL noe mer en bare lære inn øvelser, men virkelig tar tak og vil videreutvikle sin lederposisjon og tillitsforhold i forhold til hunden.

Invitasjon til dette kurset sendes på mail til de elever vi anser som kvalifisert og moden for kurset. Er du i tvil om dette kurset er for krevende for deg, anbefaler vi deg " Sommerkurs på Voss"  . 

Prisen på "Lydig løs hund" kurset er kr 7.350.-  inkudert overnatting og frokost.

Send oss en mail på hundeskole@aktivhund.no, eller ring oss på 93068283 viss du trenger hjelp til å bestemme deg eller lurer på noe i forhold til dette kurset.

    
 

Påmelding til kurs

"Dette kurset gav meg det løftet og sjølvtilliten eg trong for å tørre å jobbe med laus hund. No gjer eg kvar luftetur og tissetur til ei lita treningsøkt, med litt varierende fokusområder. Det kan vere på-plass, sitt-bli, apport og søk. I nabolaget så bruker eg langlina, men det er mest for syns skyld, så naboene skal føle seg komfortabel. Fleire av dei er redde hund, men kommentert at dei ikkje er redd Chuck, fordi han er så lydig! Så takk for et flott kurs, og meget bra utgangspunkt og boost for å kunne jobbe videre. Me snakkes nok igjen!"

Amund Lavik & Chuck