Våre instruktører

Aktiv Hundeskole har instruktører som har høy faglig kunnskap og en stor lidenskap for hundehold.

Styrken og tryggheten til instruktørene er at de håndterer og dresserer et stort antall hunder og ulike raser på regelmessig basis. De har derfor utviklet sin «hundehånd» gjennom år med praktisk erfaring og kontinuerlig evaluering i forhold til ønsket resultat.

Magne Gjertsen

Etablerte Aktiv Hund i 1997, og har i 15 år jobbet som yrkesprofesjonell dressør og yrkesinstruktør på heltid, både i Norge og USA. – med hovedvekt på rehabilitering av «problematferd» hos hund, og endring av eiers bevissthet omkring hund og hundehold. Gjertsens erfaringer og oppnådde praktiske resultater gjennom flere år danner også grunnlag for Aktiv Hunds pedagogikk, undervisningsmodeller, fagartikler og kommende bøker om hundehold.

Les mer av Magne Gjertsens fagartikler

Annen relevant erfaring:

2003-2013: Etablering av Active Dog USA i samarbeid med Linn Heggestad Cabral/ Bergstaff kennels, Spesialdressur av hunder i Los Angeles.

2009.-2011. Samarbeid med Michael Fossum(Sverige) ang. utvikling og gjennomføring av kurskonseptet «Fra sitt til RIOS» for fuglehunder.

«Hundesport» Konkurrert LP - alle klasser. Agility - alle klasser. Tatt ut på det norske agility-landslaget 1996/97.

 

Siv Golten

er utdannet hundeinstruktør hos Aktiv Hund i 2015 - 2016 og har jobber deltid for Aktiv Hundeskole

Arbeidsoppgavene til Siv er:

Kursinstruksjon og trening av valper/unghunder. Privattimer og konsultasjoner. Drift av Dagskole, herunder trening og integrering av hunder i hundekollektiv(flokk).