Vår historie

Aktiv Hund ble etablert i november 1997 av hundeinstruktør Magne Gjertsen. Målsetningen var å gi hundeeiere i Bergen et godt tilbud om pass til sine hunder på dagtid. Hundeeierne leverte hunden i hundepark, mens de var på jobb, og opplegget ble svært populært på kort tid.

Tilbudet inneholdt den gang, som nå, sosial trening og integrering i hundekollektiv, samt kollektiv turgang i fjell og utmark med hundene – noe som er eksklusivt i sitt slag i Norge.

Aktiv Hund begynte etter hvert også med forskjellige typer kurs i hundedressur, privattimer og spesialdressur. Instruktører som jobber med hunder på fulltid, har gitt Aktiv Hund meget god og nyttig kompetanse på området.

Arbeid og dressurtrening med mange ulike hunder og tusenvis av observasjoner i tillegg til praktisk ledelse av hunder i flokk – kollektiv, samt over 10000 hundeeiere på kurs gjennom 20 år, har gitt Aktiv Hundeskole et kunnskapsrikt og godt fundament, samt en solid faglig trygghet i forhold til å undevise eiere og hunder på våre dressurkurs. All praktisk og teoretisk kunnskap, kommer våre kunder og kursdeltakere til gode.

Vår kunnskap er din trygghet.