Foredrag og Seminarer

    

Bli med på lærerike foredrag eller miniseminar om spennende emner innen hundehold og hundetrening. Fra 2018 kjører vi faste, månedlige kveldsforedrag og seminar i Bergen og omegn.

Magne Gjertsen deler sine erfaringer og kunnskap om hund og hundehold fra  sine 20 år som yrkesinstruktør/dressør i inn- og utland i flere interessante seminar og foredrag.

Neste kveldsforedrag: Dato 22.02 - 2018.  Kl 18-20.00 i Bergen 
Emne:  «Jeg er usikker på min rolle som hundeeier og vil vite mer!» Bli med på dette  foredraget der du blir mer bevisst på hva du og hunden kan forvente dere av hundefagmiljøer. Bli sikrere i din rolle som hundeeier og eliminer USIKKERHET rundt oppdragelsen av hunden. Meld deg på her (bruk skjema for ordinære kurs).

Av ulike emner nevner vi:

  • Problemoppførsel - årsaker og tiltak
  • Hund og eier møter omgivelsene
  • Det misforståtte «Lederskapet»
  • «Husdressuren»  - grunnmuren i oppdragelsen

 

Hva er forskjellen på seminar og foredrag?

«Praktisk seminar» varer lørdag til søndag og inneholder praktiske demonstrasjoner samt visninger med hunder i tillegg til foredrag og gruppearbeid om aktuelt emne.  Maks 20 deltakere. Pris: 2990,- kr. per person

«Dagsseminar»  varer mellom 4 til 6 timer med innlagt lunsj. Litt avhengig av emne og graden av gruppearbeid og debatt. Pris: 1200,- kr. per person.

«Kveldsforedrag» varer cirka 3 timer med innlagt pause. Mange interessante emner. Pris: 500,- kr. per person (to fra samme husholdning = 800,- kr til sammen) .

Ønsker din hundeklubb eller forening egne, tilpassede  foredrag/seminar, er det bare å ta kontakt.