Referanser

Noen tilbakemeldinger fra fornøyde kunder som har vært eller er med hos Aktiv Hund:

Til Verdens Beste Hundepark.
"Jeg har en Flat coated retriver på fire år som krever mye aktivitet. Jeg har hunden min i Aktiv hundepark hver onsdag. Jeg leverer hunden mellom 07.30-08.00 om morgen og når jeg kommer hjem fra jobb er hunden helt utslitt etter en lang dag med tur i fjellet, aktiviteter i hundeparken og ikke minst etter å ha lekt med de andre hundene. 
Har selv fått mye hjelp og tips når det gjelder problemer jeg har hatt med hunden min, som jeg ikke kunne klart meg uten.
 

Tusen takk for all hjelp når det gjelder min hund, du gjør en fantastisk jobb Christina.
Anbefaler dere på det sterkeste til alle som har, eller skal få seg hund."

Hilsen 
Ann-Kristin Fjellanger og Bono

TUSINDE TAK til Christina og Aktiv Hundepark 
"Hver Tirsdag og Torsdag i nu snart 2 aar har Mollie og Zorro nydt at vaere en del af hundeparken og de har laert at vaere en del af en hundeflok, at indordne sig naturligt under en leder, er blevet stimuleret intelektuelt og fysisk......og har nydt hvert sekund! Jeg har kunne arbejde lange dage med god samvittighed, vidende at mine to dejlige collier, hvis liv og velfaerd jeg er ansvarlig for, har maksimal livskvalitet. Og det giver MIG livskvalitet! 

OG jeg er trygg naar jeg møder fremmede, selv store hunder, naar jeg er alene med dem fordi de har laert at omgaas andre hunde gnidningsloest hvilket er en kaempe lettelse." 

Kærlig hilsen
Anne Louise Gaster