Dagskole for din hund ?

Som profesjonelle hundetrenere/yrkesdressører  gjennom over 20 år , har vi lært oss å forene den teoretiske kunnskapen innen læringspsykologien og etologien, med utvikling av praktiske metoder og systemer som fungerer. Dette gir resultater i form av gode trygge hundekollektiv som både fungerer i forhold til hverandre og i forhold til omgivelsene. Dette arbeidet har gitt våre medarbeidere en solid faglig trygghet som forteller oss at vi er på rett vei når det gjelder riktig sosialisering av hunder, trygghet i forhold til styring, både i forhold til hverandre i grupper,  og i møte med omgivelsene 

I dagskoleprogrammet  forener vi fremmede hunder av ulike raser og ulik mentalitet til å akseptere en flokkstruktur i samspill. Mange er alphadyr. Hundene lærer gjennom våre føringer å oppføre seg harmonisk i forhold til hverandre, og i forhold til møtende hunder. Dette skjer fordi hundene  lærer å bli trygg på relasjoner,  dagskolens struktur og lederstil.

Denne kunnskapen ønsker vi nå å dele med deg ved å tilby deg en tre mnd kontrakt der hunden din får to treningsdager i uken med Yrkesdressør Magne Gjertsen.  Hunden din får grundig dressurtrening, rett sosial trening med andre hunder kombinert med kollektive turer i gruppe.  

 Vi  inkluderer også  4 treningssamlinger på vårt kurssted i Hausdalen med overføringstrening der du og resten av gruppen som benytter dagskolen lærer å mestre hundene  i møte med miljøet og rundt andre hunder.

Ønsker du å vite mer og eventuelt delta med din hund?  Be om et møte med oss for å gjennomgå din målsetning og dine utfordringer samt å konkretisere avtalen viss tilbudet er aktuelt for deg.

Ønsker du å vite mer får du tilsendt kontrakt/pris og vi blir enig om en samtale.   

Hvordan få plass hos oss?

Alle er hjertelig velkommen til oss, men har du gått kurs/privattimer hos Aktiv Hundeskole, vil din hund bli prioritert ved inntak.  Bruk gjerne kontaktskjema, eller ring oss på tlf: 93068283.

Hvordan gjør vi det?

Din hund kan være med 2 dager per uke.

Vi har en gruppe:

Dagskolegruppe: mandag og onsdag

Oppmøte for levering om morgenen:

Vi har faste plasser sentralt i Bergensområdet, der vi tar i mot hundene om morgenen og ettermiddagen.

I dag er dette;

  • Krambua på Minde 0730 - 08.00

Vi har egne rutiner og prosedyrer som ivaretar sikkerheten til din hund gjennom hele dagen. Dette er nedfelt i vårt interkontrollsystem. Mer informasjon om dette vil du få ved tildeling av plass.